Свържете се с нас:
0700 200 30

За Компанията – Right Cleaning

Райт Клийнинг” е специализирана в услугите за професионално почистване и чистотата на търговски и частни площи. Фирмата разполага с екипи от високо квалифицирани специалисти използващи иновационна техника и препарати с високо качество, одобрени от ХЕИ и Министерството на здравеопазването на Република България.

Стремим се да увеличаваме брой на сключените дългосрочни договори със свой клиенти.
Като цел на фирмата е да предложи добре организирана и стойностна услуга, с партньорството на водещи марки за машини и препарати като: „Taski“ Швейцария, „Wirbel“, „Someco“ Италия, „Karcher“ Германия, „Bulengineering Company“.
Усилията на „Райт Клийнинг“ са насочени в това да бъде една от основните компании за почистване на офиси, адмнинистративни сгради, банки, бизнес и търговски центрове, молове и други.

За фирмата Райт Клийнинг


Нашият екип

Екипът на “Райт Клийнинг” е съставен от инициативни специалисти, които работят за постигане на европейско ниво на качество.
Всеки новоназначен служител минава задължително продължителен практически курс на обучение във фирмата за работа с машини, специализирана техника и оборудване.
Посещават се и семинари с практическа насоченост свързани с професионалното почистване и поддържане на подови настилки.

Фирмата разполага с над 500 /петстотин/ квалифицирани работника, на които ежегодно им се провежда опреснителен курс за запознаване с действието на нови почистващи препарати и машини и тяхното използване върху различните повърхности за почистване.

Защо да изберетe точно Нас?

 • Перфектно качество, доказателство за това са референциите от наши клиенти и дългосрочно сътрудничество с големи корпорации и държавни организации.
 • Разполагаме с собствен автопарк и по този начин нашите абонирани клиенти могат да се възползват от Наш мобилен екип при непредвидени ситуации.
 • Ценовата ни политика е изключително конкурентна и съответства напълно с променящите се икономически условия.

 

Сертификати на Райт Клийнинг ООД

Декларация за политиката и целите по управление

Нашата цел

Крайната цел на „Райт Клийнинг“ е изцяло задоволяване желанията на клиентите ни при:

 • почистване на административни, промишлени и жилищни сгради;
 • почистване на офиси;
 • почистване на домове;
 • почистване на заведения, казина;
 • почистване на хотели и магазини;
 • почистване и снегопочистване на паркинги и гаражи;
 • почистване на всякакви стандартни и нестандартни обекти;
 • почистване и озеленяване на тревни площи.

Всичко това се случва благодарение на нашия млад и силно образован екип в сферата на чистотата, на професионалните и екологично чисти препарати, които използваме и на иновационната техника, с която разполагаме.

Част от нашите клиенти
Subway
Billa
Софийски Университет
Office1 Superstore
Profi Credit
Back to Top