Да бъдеш добър в това, което правиш

Някои хора и фирми обичат да правят много неща наведнъж. Те няма как да се специализират в една дейност, следователно нямат реален професионализъм. Предлагат много услуги и всяка от тях се извършва при ниско ниво на качеството.

Защо тогава хората го правят?
Честно ли? Нямам представа. Може би си мислят, че ще заблудят клиентите си и ще ги накарат да вярват, че като предлагат огромно количество услуги те са №1.

Голяма грешка! Моето честно мнение, е че истинските професионални фирми за почистване трябва да добавят стойност към името си, не чрез предлагане на 1001 услуги, а като се специализират в една или две основни дейности и да станат истински експерти в тази сфера.

Това е, което правим ние от „Райт Клийнинг„. Като професионалисти в почистването в продължение на много години, ние решихме да се специализираме в офис-администранивното и домашното почистване. Това са нещата, в които ние сме най-добри в това, което правим. Комбинирани заедно, нашия мениджърски и почистващ екип има стотици почистени обекти и много години практически опит в областта на почистването. Да бъдеш там и да знаеш всеки малък детайл, като например какво прави нашите мощни почистваши машини да тиктакат като швейцарски часовник.

Горди сме, че можем да постигнем изключително добри почистващи решения на нашите клиенти днес.

След време можем да добавим някои други услуги, но не преди да сме се уверили, че нашите главни дейности са на най-качествено ниво.