Райт Клийнинг един от основните партньори на Webit фестивал 2018

Райт Клийнинг беше един от основните партньори на Webit фестивал 2018г., който се проведе в Арена Армеец на 25-27 Юни 2018г.

Нашата компания пое тежкия ангажимент да поддържа високо ниво на чистота и комфорт на посетителите преди, по време и след събитието на откритите и закритите площи, санитарните помещения и необходимите консумативи за тях по време на целия фестивал. На него присъстваха над 6000 посетителя от цял свят и най-влиятелните личности от България – Президент, Премиер, министри, Кмет на София и много други.

В страницата на Webit може да откриете още информация за събитието.
Нашето лого присъстваше следните места:
– на всики баджове на посетителите;
– на главния транспeрант с всички партньори;
– в сайта на Webit;
– и други.

Също така компанията ни беше изградила зона за срещи, почивка или хранене с комфортни мебели непосредсвено пред VIP зоната на събитието. Тя бе една от най-приятните за посетителите и нямаше свободни места по-време на целия фестивал.

Както всички изложители и ние имахме щанд, на който бяхме изложили професионална почистваща техника и многобройни презентации, каталози и рекламни материали.
Към предлаганите от нас услуги и техника имаше огромен интрес от компании нуждаещи се от добър Фасилити мениджмънт на обществени и офис сгради, заводи, хипермаркети и др.