Свържете се с нас:
0700 200 30

Озеленяване, проектиране и изграждане на зелени площи

Професионално озеленяване и изграждане на зелени площи от Райт Клийнинг

Озеленяването е комплексен процес, изискващ нужните познания, качествено оборудване, но най-вече и предимно надежден екип, който да се заеме с вашия индивидуален проект или да изгради такъв съгласно основните ви изисквания и вкусови предпочитания.
Right Cleaning разполага със специализирани и добре подготвени екипи, които да се заемат персонално с личния ви проект за изграждане и проектиране на зелени площи, като основни стъпки в озеленяването. В резултат на нашата работа и всеотдайност, вие можете да бъдете сигурни, че ще получите мечтаната домашна градина или практично ще декорирате екстериора на своята бизнес сграда. Екипът ни извършва всякакви озеленителни услуги, свързани с частни дворове и градини, както и публични паркове и зелени площи, без значение от първоначално заявените параметри или големина на парцела.
Ние не се страхуваме от вашите смели проекти, но същевременно сме готови да изградим един общ такъв с вас, ако си нямате и понятие от проектиране и изграждане на зелени площи.

Нашата услуга озеленяване включва:

 • Затревяване с тревни смески
 • Полагане на тревен чим
 • Изграждане на алпинеуми и скални кътове
 • Изграждане на декоративни и храстови групи
 • Изграждане на декоративни водни площи (езера, водопади, фонтани)
 • Проектиране на дворове,градини,зелени площи
 • Озеленяване на офиси и бизнес сгради
 • Доставка на интериорна растителност, саксии и кашпи
 • Доставка на специализирани торове, растителна защита

Фирмата предлага още:

 • Доставка на интериорна растителност, саксии и кашпи
 • Напояване
 • Изграждане на автоматизирани поливни системи
 • Изграждане на декоративни водни площи, дренажи
 • Поддръжка на зелени площи;
 • Поддръжката на зелените площи е много важен процес, с оглед на запазването на постигнатото озеленяване.

Как протича процесът на озеленяване:

Озеленяване и напояване поддръжка на зелени площи

Всеки проект по озеленяване започва с качествена подготовка на терена, което означава надлежно и навременно почистване, изравняване, а също така и обработка и торене на почвата. В частност, ние гарантираме, че ще извършим следните действия по подготовка на терена: отстраняване на плевелна растителност, строителни отпадъци, дънери и камъни, както и тяхното извозване извън обекта, а също така и валиране, аериране, нарушено pH и други мероприятия, в зависимост от състоянието на почвата.
Следва и конкретно затревяване, в което вие можете активно да се включите, като споделите собствените си възгледи за перфектния избор на семена или тревна смеска. Ако пожелаете, ние можем да се заемем и с кръстосан посев. Нашите експерти в областта на озеленяването имат необходимите знания, така че можете на 100% да разчитате и на специализираната ни оценка за конкретния ви замислен проект.

Ако пожелаете, с удоволствие за вас ще проектираме и градина от екзотични растения, както и хибридни посеви, но винаги и единствено в съгласувано действие с вас като последни оценители на дизайна. В изграждането на зелените площи можем да включим и допълнителни услуги като аранжиране на камъните и засаждане на растителността, както и торене и поливане. Работим с висококачествена декоративна растителност.Растенията са в контейнери което позволява засаждането им да се извършва почти целогодишно.

Поддръжка на зелените площи:

Моля, имайте на предвид, че след засяването на тревата са нужни постоянни грижи, за постигане на желаният резултат и дълго време да се поддържа красивия вид на Вашата градина. Нашият екип по проектиране и изграждане на зелени площи може да ви предложи и абонаментен план за последваща помощ и поддръжка. Екипите ни разполагат с модерна техника, така че вие като наши клиенти не сте задължени да ни предоставяте каквито и да е материали или пособия. Ние ще свършим цялата работа, а и ще донесем необходимото съвременно оборудване!

Те вече ни избраха:


Телерик избра снегопочистване от Райт Клийнинг
Снегопочистване на Кауфланд
Професионално Снегопочистване на Лидл
Професионално снегопочистване на Столична община
Професионално снегопочистване на Омникар

Свържете се с нас още днес, за да обсъдим заедно вашия бъдещ проект по изграждане и проектиране на зелени площи.
Озеленяването е наши специалитет, така че не се колебайте, а разчитайте на първокласните ни услуги.

Поръчайте професионално озеленяване още сега! – Свържете се с нас!
Back to Top