Професионална дезинфекция, ДДД услуги в София и цялата страна

Дезинфекция, Дезинсекция и Дератизация от Райт Клийнинг ООД!

Здравето е преди всичко! Осигурете на себе си, семейството и служителите си сигурна среда.

Дезинфекция, Дезинсекция и Дератизация (ДДД)

ДДД фирма „Райт Клийнинг“ ООД и е лицензирана за борба срещу COVID-19, битови и складови вредители, преносители на трансмисивни заболявания и имащи епидемиологично значение. Има богат опит в дезинсекцията срещу кърлежи, комари и работи постоянно за намаляване на числеността на гризачите в канализационните мрежи.

Фирмата извършва внедряване на системи за контрол на вредителите чрез ограничаване до минимум употребата на биоцид, одит на обекти подлежащи на дезинсекция, дезинфекция, дератизация, обработва частни домове и апартаменти и клиенти с абонаментен договор.

Фирмата е оборудвана със съвременна специалицирана техника и транспортни средства.

Използваните от „Райт Клийнинг“ ООД биоциди притежават разрешителни от МЗ на Република България и отговарят на стандартите на ЕС, гарантират безопастност на хората и опазването околната среда.

ДЕЗИНФЕКЦИЯ срещу COVID-19

Професионална дезинфекция и ДДД услуги предлагани от нас са със бактерицидно, вирусоцидно, фунгицидно и спорицидно действие, което се постига само след 30 – 60 минути след обработката, помещението е напълно дезинфекцирано и може да се експлоатира без да има нужда от допълнително почистване.

Обработват се: маси, столове, бюра, контактни, ключове, дръжки на врати, клавиатури и други предмети, помещения и площи. Дезинфектантите, не са на хлорна основа и не оставят петна, не миришат и не са вредни за хора и домашни любимци.

Ние успешно правим обработки в офиси, обществени и промишлени сгради, хипермаркети, частни домове, частни сгради, административни сгради, работни помещения, конферентни зали, спортни зали, хранителни помещения, заводи, складове, месокомбинати, хотели, ресторанти, завдения, пощенски клонове, гари, автогари, метро станции и др. помещения.

ДЕЗИНСЕКЦИЯ

  • Обработка срещу хлебарки:

Хлебарките са едни от най-разпространените вредители в България. Освен, че са изключително неприятни на вид, те могат да бъдат и много опасни за Вас и Вашето семейство.  Много от тях са преносители на бактерии,  като салмонела, дизентерия, гастроентерит, диария и др. Хлебарките носят тези бактерии по телата и крайниците си и ги разнасят по абсолютно всички повърхности, по които се движат. Най-податливи на тези бактерии са децата и хората с понижен имунитет.

По време на третиране на обекта, могат да бъдат използвани няколко метода – опръскване, специални гелове с атрактант, капани с лепило и др. В края на обработката, ще получите протокол, в който са описани всички дейности, извършени в обекта, както и препаратите, които са използвани. Този документ е важен, тъй като е част от Вашата гаранция! Ще бъдете информирани какво да правите в следващите 24-48 часа, за да бъде ефектът от обработката оптимален.

Забележка: 28 дни, след първото посещение, ще трябва да направим втора обработка. Повторното третиране гарантира пълното унищожаване на вредителите и Ви предпазва от по следващи набези.
След всяка обработка, отново ще получавате протокол, който удостоверява извършените действия от екипа ни.

  • Обработка срещу комари и кърлежи:

Хлебарките са едни от най-разпространените вредители в България. Освен, че са изключително неприятни на вид, те могат да бъдат и много опасни за Вас и Вашето семейство.  Много от тях са преносители на бактерии,  като салмонела, дизентерия, гастроентерит, диария и др. Хлебарките носят тези бактерии по телата и крайниците си и ги разнасят по абсолютно всички повърхности, по които се движат. Най-податливи на тези бактерии са децата и хората с понижен имунитет.

Видове вредители: Хлебарки, мравки, дървеници, бълхи, кърлежи, оси, комари и мухи

ДЕРАТИЗАЦИЯ

  • Обработка срещу гризачи:

Гризачите са изключително разпространени в България. След 2010г. се наблюдава сериозно повишаване на тяхната популация на територията на страната. Всеизвестен  факт е че тези вредители са източник на много зарази, които пренасят по хората. Черният плъх, например, е основен източник на Чумата. Гризачите пренасят и редица други заболявания, опасни за човека. Също така, нанасят много материални щети.

Интересен факт е че при гризачите, процесът на растеж на техните зъби никога не спира. Те имат постоянна нужда да гризат, като по този начин, предните им резци взаимно се изпилват.

След като нашите специалисти приключат с огледа, ще бъдете информирани за направените заключения – какви гризачи обитават имота Ви, колко сeриозен е проблемът Ви, разбира се, какъв е индивидуалният метод за борба с тях. Обработката на засегнати от гризачи части може да бъде извършена по два начина – с отровна точка (абсолютно безвредна за домашни любимци ) и неотровни лепящи капани. Ще бъдете информирани и за цената, която специалистът ние калкулирал.

Предстои третиране не обекта. Най-често, се поставят кутии с отровни и неотровни примамки, за да не бъдат те достъпни за деца и домашни любимци.Кутиите ще бъдат маркирани, така че е  ясно каква примамка е използвана. В края на обработката, ще получите протокол, в който ще бъдат описани всички предприети действия, както и информация за примамките. Също така, този документ ще съдържа инструкции за Вас, които да следвате в бъдеще, за да избегнете повторните набези от гризачи.  Протоколът е част от Вашата гаранция !

Видове вредители: мишки, плъхове, полски мишки и къртици

БОРБА С ПТИЦИ

Най-често срещаните птици в градски условя с гълъби и врабчета. Тези птици имат любими места за събиране и гнездене те са широки дворни пространства, покриви, балкони, тераси и под покривни пространства (най-често в блокове и кооперации където са основен развъдник на хлебарки)

Какъв метод да изберем този за борба с птиците?

Шиповете могат да бъдат високоефективни при борба с птици, особено когато са инсталирани на места, където птиците обикновено се появяват. Те предоставят физическа бариера, която отблъсква птиците и ги принуждава да се отдалечат от дадената зона. Шиповете също така са безопасни и екологични, като не използват вредни или опасни химикали за контролът им. Шиповете се монтират посредством лепила или други захващащи елементи и са подходящи за всякакъв вид сгради. Така се гарантира продължителен контрол и защита срещу нежелани птици.

Борба с птици: Гълъби, Чайки, Гларуси, Врабчета, Косове и др.

Други вредители

След получаване на зaявка от наш представител, ние изпращаме екип за оглед на място до 24 часа. На огледа, ще направим щателна оценка на засегнатите части, с цел да бъде избран оптималния за Вас вариант. Когато нашите специалисти приключат, Вие ще получите изчерпателна информация за стъпките, които ще бъдат предприети, както и финалната цена за обработка на засегнатите части. След като получим Вашето разрешение, ще изпратим екип от висококвалифициран персонал, който да извърши обработката по начин, безoпасен за Вас.

  • Контрол на влечуги:

Първите действия, от наша страна, са да изпратим обучени специалисти, които да направят оценка. За тази цел, се прави внимателен оглед на обекта Ви – той е важен за установяването на проблемните зони, както и да се установи от къде изпълзяват влечугите.
Веднага след щателния оглед, ще бъдете информирани за направените заключения и какъв ще бъде методът на обработка.. Ще научите и цената, която нашият специалист е калкулирал. От изключителна важност е да изпълните инструкциите, които ще Ви бъдат дадени – те включват затваряне на определени пространства, замрежване на прозорци и др. Целта е да бъде ограничен достъпът на влечуги до обекта трайно.

Ще бъдете инструктирани и какво да правите в следващите седмици, за да бъде ефектът оптимален.

Забележка: 28 дни след посещението ни, трябва да бъде извършена втора обработка, за да гарантираме пълното унищожаване на вредителите, както и по следващите набези на гризачи.

Специалистите ни ще направят подробен анализ на обработените зони, на база на който, ще заредят отново примамките и ще се уверят, че са позиционирани на правилните места.

Те вече ни избраха

Поръчайте професионална дезинфекция и ДДД услуги още сега!

Меню