Професионална Дезинфекция

Професионална дезинфекция с широкоспектърен дезинфектант от Райт Клийнинг ООД!

Здравето е преди всичко! Осигурете на себе си, семейството и служителите си сигурна среда.

В КАКВИ ПОМЕЩЕНИЯ СЕ ДЕЗИНФЕКЦИРАT?

Професионална дезинфекция в офиси, частни сгради, административни сгради, работни помещения, конферентни зали, спортни зали, хранителни помещения, заводи, складове, месокомбинати, хотели, ресторанти, завдения, пощенски клонове, гари, автогари, метро станции и др. помещения.

КАКВА Е ПРОЦЕДУРАТА НА ТРЕТИРАНЕ?

Дезинфекцират се: маси, столове, бюра, контактни ключове, дръжки на врати, клавиатури и други предмети, помещения и площи. дезинфектантите, не са на хлорна основа и не оставят петна, не миришат и не са вредни за хора и домашни любимци. Срок за напускане на помещенията 20 минути след обработка.

Дезинфекция, Дезинсекция и Дератизация (ДДД):

„Райт Клийнинг“ ООД и е лицензирана за борба с битови и складови вредители, преносители на трансмисивни заболявания и имащи епидемиологично значение. Има богат опит в дезинсекцията срещу кърлежи,  комари, бяла американска пеперуда, кестенов молец и работи постоянно за намаляване на числеността на гризачите в канализационните мрежи.

Фирмата извършва внедряване на системи за контрол на вредителите чрез ограничаване до минимум употребата на биоцид, одит на обекти подлежащи на дезинсекция, дезинфекция, дератизация, обработва частни домове и апартаменти и клиенти с абонаментен договор.

Фирмата е оборудвана със съвременна специалицирана техника и транспортни средства.

Използваните от „Райт Клийнинг“ ООД биоциди притежават разрешителни от МЗ на Република България и отговарят на стандартите на ЕС, гарантират безопастност на хората и опазването околната среда.

Те вече ни избраха

Поръчайте професионална дезинфекция още сега!

Меню