Абонаментно професионално почистване

Поддръжка на чистотата и хигиената във вашия офис и дом

Абонаментно почистване – поддръжка на чистотата във вашия офис и дом

Поддръжката на чистотата във офиса и дома изисква специални грижи, професионален подход и разбира се, постоянство. Забързаното ежедневие, в което живеем обаче, не ни позволява да положим максималните усилия, съответно да постигнем максималните резултати, когато става въпрос за перфектна хигиена и комфорт – било то за личното жилище, или за работното място. Тук на помощ идва услугата за абонаментно почистване. Тя е сигурен начин да си осигурите необходимото удобство и условия за щастлив семеен живот и пълноценна среда за по-оптимални работни постижения.

Основна цел на абонаментното почистване

Основната цел на абонаментното почистване в дома или офиса обаче си остава спестяване на време. Услугата предоставя възможност да определите сами периодичността и честотата на посещенията.

Така, вече не е нужно да поставяте своите служители в неудобството да работят, докато офисите са почиствани със специални машини от професионалния екип по хигиена. Освен това, старата традиция домът Ви да е чист само през почивните дни, вече е отживелица.
С помощта на абонаментното почистване Вие можете да се любувате на отличната домашна среда в идеално състояние – без петна по кухненския плот, без прах по скъпите холови мебели и без хаос в спалнята – през цялата седмица.

Това, което се изисква от Вас, е само да се свържете с фирмата и заедно с любезния й екип да определите датите на посещение – в дома или в офиса. Оттам нататък Вие можете само да споделите позитивното си мнение за услугата или да назовете допълнителните си изисквания. Да, правилно разбрахте.

С абонаментното почистване Вие получавате пакет от няколко почистващи действия, като освен пред Вас винаги остава реалната възможност да назовете и своите собствени екстра желания за перфектна хигиена.
Не се колебайте да ги споделите с екипа.

Поддръжката на чистотата в дома или офиса, както вече споменахме, е максимално съобразена с Вашето лично време от пакет за еднократно или периодично извършващи се услуги. В този пакет поддръжката е изцяло насочена към цялостно хигиенизиране на различни помещения.

Освен офиси и домове, абонаментът може да се отнася и за административни, промишлени и жилищни сгради, както и за търговски обекти, ателиета и други частни или публични пространства на закрито.

Разбира се, за Вас като клиенти най-важна си остава частта със самото почистване и от какво точно се състои поддръжката на хигиената. Накратко, услугата включва цялостно почистване – т.е. хигиенизиране на помещението от зона таван до под. Ето какво можете да очаквате накратко:

  • Прахосмукиране на меки подови настилки и мека мебел, ако тя го позволява
  • Почистване на всякакви твърди настилки – подови, плотове, мебели и т.н.
  • Измиване на прозорци – периодично в зависимост от абонаментния Ви план
  • Цялостно събиране на отпадъци – от кошчета, пепелници и пода
  • Премахване на прах от мебели, повърхности и уреди
  • Дезинфекция на санитарни помещения
  • Премахване на мазни петна и остатъци в кухненските помещения
  • Подреждане и освежаване на жилището, респективно на офиса
  • Всякакви други допълнителни почистващи действия в зависимост от степента на замърсяване, вида на помещението, както и на Вашия личен списък от изисквания

С абонаментното почистване Вие не си осигурявате само комфорт, повече свободно време и здравословни условия за живот, но и лекота и повече усмивки в ежедневието!
Защото Вие не сте длъжни да чистите – фирмата го прави специално и вместо Вас!

Меню