Пране на мека мебел

Машинно изпиране на мека мебел

Машинно изпиране на мебели

Добрата хигиена у дома и офиса винаги е била основен приоритет. Тя обаче неимоверно се преплита и с желанието жилището да бъде красиво, уютно и приветливо. Това, разбира се, няма как да бъде постигнато, ако не обръщаме по-специално внимание на мебелите вкъщи и офиса. Те са основни елементи в обзавеждането, често играят ролята на декор и в същото време са символ на комфорта, към който всички се стремим, когато става въпрос за по-добър начин на живот. Ако сте съгласни с всички тези доводи, то, със сигурност, ще бъдете привлечени и от нашето ексклузивно предложение – бързо, ефикасно и достъпно като цена машинно изпиране на мебели!

Запознайте се с най-новата, но вече и утвърдена като работеща и сигурна революционна технология за поддръжка на мебелите! С машинното почистване, мебелите Ви ще засияят – те ще възвърнат първоначалния си очарователен и примамлив за релаксация и спокойствие вкъщи вид. Преобразете дома си, като преобразите мебелите си – позволете си те да изглеждат отново така, както ги видяхте за първи път в магазина и спрете да правите каквито и да е било компромиси с удобството, чистотата и изисквания стил на жилището.

Ние сме тук, за да Ви помогнем да реализирате тази на пръв поглед простичка, но особено важна и все пак изискваща специален подход цел – да се чувствате перфектно в собствения си дом!

Услуга – Машинно почистване на мебели

Както става ясно и от самото му наименование, машинното почистване и изпиране на мека мебел, се извършва посредтсвом специализирани – тествани и добре поддържани в оптимално състояние за отлична работа – уреди. Те използват метода на екстракция, чрез който всякакви петна – без значение от произхода им – упорити замърсявания, наслоявания през години и праха изчезват моментално. За да бъде ефектът още по-задоволяващ и перфектен, ние използваме препарати, които едновременно щадят дори най-деликатните материи и поставят край на бактериите, трудните за изпиране мръсотии и мазни зацапвания.

Уникалното при машинното почистване на мебели е, че мръсотията изцяло се „извлича” и съответно премахва от дамаската и основите на меката мебел. Вашите кресла, дивани, табуретки и легла ще бъдат идеално почистени в дълбочина.

Нещо повече – с машинното почистване на мебели Ви пестите пари, и време!

Един път възползвали се от услугата, потребителите ни дълго време се радват на безупречен ефект и почти искряща чистота. Освен това, технологията и препаратите, които пускаме в употреба, са напълно безвредни за домашната среда. Не е нужно да се притеснявате, че няма да успеете да възвърнете хигиената вкъщи само защото имате малки деца или домашни любимци, които не биха понесли токсичните изпарения и вредните влияния на по-силните препарати.

Посредством машинното почистване, екипът на нашата фирма за професионално почистване впръсква гореща вода и инновативни хигиенизиращи продукти под налягане. Малко след като подействат в дълбочина на съответната мека мебел, те се изсмукват обратно – заедно с микробите, мръсотията, праха и всичко ненужно, което е полепнало в дамаската или тапицерията. Именно така свежестта, здравословната среда, красотата и комфортът са гарантирани за Вас, Вашия дом и Вашето любимо семейство!

Меню