Машинно почистване

Машинно почистване на твърди подови настилки

Машинно почистване на твърди подови настилки

Редовните грижи и следене за чистотата на твърдите подови настилки е от особено значение. Понякога дори 2-3 отлагания на измиванията може да доведе до сериозни щети за повърхността. Всички ние трябва да признаем, че е от особена важност върху какво стъпваме, нали така? А когато става въпрос за собственото ни жилище или за офиса, в който работим, отговорността за поддръжката на перфектния под категорично се покачва. От друга страна обаче, регулярното почистване с подръчни материали като мопове, метли и мокри парцали, накиснати в универсални препарати не винаги е достатъчно. Истината е, че твърдите подови настилки се нуждаят и от професионални грижи – или поне от време на време. В противен случай, Вие рискувате да загубите приятната домашна атмосфера или задължителната чистота в офиса. Твърдите подови настилки се замърсяват трайно от множеството клиенти и персонал, затова е препоръчително да използвате професионални почистващи услуги поне 4 пъти годишно. Ние от „Райт Клийнинг“ ООД Ви съветваме да изберете услугата машинно почистване на подове. Тя е ефикасна, надеждна и безапелационна, а ефектът е гарантирано дълготраен.
Машинното почистване на твърдите подови настилки следва да се извършва единствено и само от професионалисти. Импровизации в домашни условия не са препоръчителни – дори и да успеете да намерите необходимите уреди и препарати. Що се касае до тях, услугата машинно почистване на твърди подови настилки се осъществява посредством специални еднодискови машини. Те са подпомагани от специално оборудване, което позволява втриването на висококачествен препарат в повърхността и в дълбочината на пода. Използваните продукти най-често са силно концентрирани с цел да се извърши щателна и ефикасна хигиенизация и дезинфекция.
Машинното почистване е почти задължително за следните твърди подови настилки – гранитогрес, теракот, фаянс, линолеум, балатум, ламинат и други.
При всички тях замърсяването може да достигне до висока степен – без значение дали то се дължи на битови наслоявания или на движението в офиса. В последствие твърдата подова настилка придобива нехигиеничен, неугледен и безспорно нечист вид. Той е резултат от постоянния натиск и впиване на мръсотията след бърсане и миене. Така, подовата настилка придобива вехт, износен и остарял вид от мръсния филм, който се наслоява ежедневно. Особено много са нечистотите между фугите и по ъглите, както и в зоните с висок човешки трафик – например, пред входната врата, до често използвани уреди и в санитарните помещения на жилището и офиса.
Това, което със сигурност можете да очаквате като ефект от машинното почистване на твърди подови настилки е идеално чиста повърхност, блясък и безупречен вид. От Вас не се изисква почти нищо – нужно е само да изберете подходяща професионална почистваща фирма, която предлага услугата, да освободите терена за цялостно и пълно излъскване на пода и да се върнете след няколко часа, за да видите пода си като нов – изсушен и хигиенизиран! Не се заблуждавайте, че ако бършете ламината или теракота всеки ден – с каквито и да е средства и препарати – Вие му гарантирате необходимите грижи! Професионалното машинно почистване на твърди подови настилки е бърз, лесен, достъпен и удивителен начин да си спестите пари, нерви и усилия. А освен това ефектът му не може да бъде сравнен с изморителните Ви усилия, които и така не са достатъчни!
Меню