Машинно пране на килими и мокети

Машинно пране на килими, мокети и меки подови настилки

Не изхвърляйте стария килим и не го носете до автомивката! Ние ще го изчистим на място!

Услугата се извършва с високооборотни дискови машини, екстрактори и специализирани препарати, разтварящи замърсяванията. Постига се отстраняване на петната и замърсяванията от килимите и мокетите, възстановява се свежестта на цветовете.

Ние Ви предлагаме професионално пране на килими от всякакви материи с гаранция за висококачествена работа и сигурни резултати.

Гарантираме Ви качествено и правилно изпиране на вашите килими и мокети с екологично чисти продукти и препарати и висококачествени уреди за екстракция.

Извършваме обстойно почистване както на стари така и на нови килими като се съобразяваме с възрастта и състоянието им, а също така и специфичните изисквания към дадените материи, което Ви осигурява спокойствие и сигурност, че извършваната работа ще с гарантиран перфектен резултат.Повечето килими са произведени от синтетични влакна, което прави тяхното почиствне освен по-лесно, но и могат да бъдат почистени с повечето методи за почистване. След изпирането на килима освен, че той вече изглежда по-нов, много по-приятен начин, той е и много по-чист – следователно е и по-безопасен и не съдържа вече опасните за здравето прах и мърсотия натрупани в него през годините, дори месеците от последното му почистване. След използването на нужните препарати и премахването им с вода и екстрактор, Вие може да сте сигурни за здравето на вас и вашите деца с един продължителен резултат след прането на килимът Ви.

Изпирането на килимите като цяло се състой в изтупването им за основно премахване на насъбралата се прах, а след това в обстойното им почистване с еколкогично чисти продукти и препарати до пълното отстраняване на събралите се и вбити в тъканта на килима, прах, косми, пясък, пърхот и мърсотия. Препаратите, които използваме са освен екологични чисти, но също така и проникват в дълбочина в материята на килима и разтварят и премахват напълно мърсотията по него. Препаратите се впръскват в порите на настилката, а след това се изсмуква мръсната вече вода с висококачествен вакуумен екстрактор до пълното отстранявне на препарата от килима. Следва изплакване на килима до пълното избистряне и чистота на водата. Килимът се изсмуква от водата отново до почти пълното му изсъхване, с което той вече е чист, ухаещ свежо и в перфектен чист вид.

Работата по изпирането на вашите меки настилки се извършва от професионален екип, който спазва описаната по-горе процедура на една изключително достъпна за Вас цена. Ценим клиентите си изключително много и именно за това не можем да си позволим компромис в качеството на извършваната дейност и използваните почистващи препарати. Ние използваме съвременни методи и техники с гарантиран резултат, от който със сигурност ще останете доволни. Не се колебайте да потърсите нашата професионална помощ на ниски цени, ние ще свършим бързо и ефективно работата, която на Вас би отнела цял ден.

Меню