Почистване след ремонт

Ние гарантираме скоростно, ефективно и напълно достъпно хигиенизиране

Услугата почистване след ремонт е най-удачният начин да ускорите процеса на ремонтните дейности.

Ремонтът никога не е бил забавен, лесен или евтин. Той изисква време и средства, а само при мисълта какви щети може да нанесе след края си, много често, ние буквално се отказваме от него. Да, точно така, ремонтът не оставя само положителни подобрения след себе си. Напротив – мръсотията, бъркотията и изключително упоритите замърсявания могат да бъдат по-катастрофални дори от предишното състояние на Вашия дом, обект или работно място. Нещо повече – самото почистване след ремонт е особено трудоемко и досадно. След всичката работа, която сте свършили по него, Вие ще трябва да се заемете и с така неприятното дезинфекциране на повърхностите и помещенията. Сигурно Ви звучи, като безкраен процес, но ние имаме предложение за Вас – наемете фирмата ни и си спестете поне една от трудните части на ремонта, а именно почистването след него! Ние гарантираме скоростно, ефективно и напълно достъпно хигиенизиране на целия обект без значение колко боклук, мръсотия и зацапвания сте оставили, докато сте извършвали градежа, подобренията или козметичните промени.

Накратко, услугата почистване след ремонт, която предлага нашата фирма, се състои от следното:
  • Измиване на твърдите настилки – най-често тук влизат в употреба специални твърдодискови машини, които почистват в дълбочина. Така, следите от гипс, бетон или други строителни материали ще са напълно заличени.
  • Почистване на меки настилки – щателното хигиенизиране тук е съчетано с освежаване на повърхностите. То е необходимо, защото след ремонт е напълно възможно да останат петна и упорити замърсявания.
  • Обезпрашаване на помещенията – това е сложен и досаден процес, който ние сме готови да извършим вместо Вас!
  • Отстраняване на остатъци след ремонта – всички наслоявания, в това число и петна от боя, от процеса ще бъдат елиминирани
  • Хигиенизиране на интериорните елементи – уреди, мебели, декор и всичко, което е присъствало по време на ремонта ще бъде почистено.
  • Измиване на прозорци и полиране на стъклени повърхности.
  • Пълна дезинфикация както на санитарните зони, така и на всички помещения, повърхности, декори, мебели и т.н.

Доверете ни се, за да получите добро отношение, удовлетворение и не на последно място професионален подход. Можете да се свържете с нас по всяко време, за да резервирате услугата, както и да зададете своя въпрос или да получите нужната информация. Ние сме отворени и за Вашите лични предложения за по-ефикасно почистване!

Почистване след ремонт е комплексна услуга, която включва няколко етапа по хигиенизиране. По-голяма част от действията й не биха могли да бъдат осъществени без нужната модерна и специализирана апаратура. Освен това, съществуват такива замърсявания след ремонта, които са непобедими с класически и универсални почистващи методи, а само с професионални препарати. Разбира се, ние използваме точно такива – ефективни и напълно безвредни.

Предстои Ви ремонт? Погрижете се за почистването след него предварително, като се опрете на нашата експертна помощ!

Поръчайте почистване след ремонт още сега!

Меню