Височинно почистване на стъкла и фасади

Професионално височинно почистване на стъкла, прозорци и фасади.

Фирма „Райт Клийнинг“ ООД предлагат услугата височинно почистване на стъкла и фасади с иновативната йоник система, алпийски способ и с вишка.

Високите сгради притежават труднодостъпни фасади, стъкла и реклами, за които е особено проблематично да се открие подходящ метод за почистване. Наред с това, в съвременния градски пейзаж съществуват и много неотваряеми стъкла и покривни елементи, които още повече биха затруднили процеса по хигиенизиране. Досега, така изброените елементи от архитектурата на всякакви видове сгради са били почиствани предимно посредством хидравлични платформи или чрез съвсем небезопасния метод на скелето и вишката. Освен риска за служителите, този подход няма и сигурност за пълното елиминиране на мръсотията, прахта и бактериите от повърхностите.

Йоник система за почистване е удобна, практична, лесна за навигиране и безупречна в борбата си срещу всякакви нечистотии. Позната още и под името Reach & Wash (Достигни и измий в буквален превод) системата е истинска иновация в съвременната индустрия за професионално почистване. Йоник методът използва специален дълъг телескопичен прът, който позволява миенето  на прозорците и фасадите от самата земя. Край на излишното катерене и опасното висене по високите сгради, защото почистващата система Reach & Wash достига до 12 метра височина, което приблизително се равнява на близо 4- 5 етажа. Самата машина е и подвижна, като тази й мобилност позволява почистването на сгради с всякакво местоположение.

Основната тайна на системата е нейният механизъм за йонизиране на водата, т.е. филтриране, благодарение на което прозорците са гладки и съвършено чисти – без следи и мазни петна! Reach & Wash използва само вода като препарат, така че тя се смята за най-модерният екологично чист начин за професионално почистване!

В случай, че фасадата е по-мръсна, системата на „Райт Клийнинг“ ООД разполага и с помпа, която пуска препарат, с който се отстраняват по-упоритите замърсявания.

Височинно почистване
Височинно почистване
Височинно почистване

Поръчайте услугата височинно почистване на стъкла и фасади още сега!

Меню